Вивчаємо правила пожежної та мінної безпеки

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. З метою надання учням знань про основи пожежної та мінної безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій 31 січня 2023 року до Рокитнівського професійного ліцею завітали рятувальники.

Учні мали змогу оглянути нове пожежне авто, а також пожежно-технічне оснащення машини. Співробітники ДСНС розповіли про характерні ознаки небезпечних та вибухових пристроїв, навели приклади можливих місць їх виявлення та ймовірні наслідки від неправильного поводження з ними. Водночас, нагадали що треба робити при знаходженні предметів схожих на вибухонебезпечні, закликали бути обережними, попередили про небезпеку, яку можуть містити у собі різні підозрілі предмети, як, наприклад, залишені без нагляду сумки, коробки тощо.

Будьте обережні!

В Рокитнівському професійному ліцеї відбувся І вибірковий етап обласного заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!». Конкурс проводиться за номінаціями: портрет, пейзаж, натюрморт, макрофотографія, флора та фауна. Дякуємо всім хто долучився до конкурсу та бажаємо перемоги переможцям у наступному етапі.

З нагоди Дня захисників та захисниць України у Рокитнівському професійному ліцеї пройшли зворушливі та патріотичні заходи: – тематична година спілкування «В єдності наша сила» (кл. керівник Юлія Ничипорчук); – патріотичний виховний захід «Слава незламним захисникам» (кл. керівник Альона Шмат); – година-реквієм «Герої не вмирають» (кл.керівник Олена Маринич); – інформаційна година “Там, де Ми – там […]

23 вересня 2024 року в актовій залі Рокитнівського професійного ліцею відбувся І вибірковий етап обласного конкурсу «Мій талант» серед учнів І курсу. Переможцем І вибіркового етапу став учень І курсу Авенір Богданець з джазовою композицією «Tte Bullfrog Bounce» американського композитора Andy Firth.Бажаємо Авеніру успіхів в обласному етапі!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x