Виховна година «Чорнобиль немає минулого часу»

26 квітня 2023-го минає 37 років від найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. У 1986 році під час експерименту на 4-му реакторі ЧАЕС сталися два вибухи. У ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС взяли понад вісім тисяч жителів Рівненщини.

Через 36 років після трагедії на АЕС з’явилася нова загроза вибуху через війну, яку розв’язала росія проти України.

З метою виховання почуття поваги до своєї Батьківщини, почуття вдячності та вшанування подвигу людей, які ліквідовували аварію на Чорнобильській АЕС в бібліотеці Рокитнівського професійного ліцею проведено виховну годину «Чорнобиль немає минулого часу».

Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії.

В Рокитнівському професійному ліцеї відбувся І вибірковий етап обласного заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!». Конкурс проводиться за номінаціями: портрет, пейзаж, натюрморт, макрофотографія, флора та фауна. Дякуємо всім хто долучився до конкурсу та бажаємо перемоги переможцям у наступному етапі.

З нагоди Дня захисників та захисниць України у Рокитнівському професійному ліцеї пройшли зворушливі та патріотичні заходи: – тематична година спілкування «В єдності наша сила» (кл. керівник Юлія Ничипорчук); – патріотичний виховний захід «Слава незламним захисникам» (кл. керівник Альона Шмат); – година-реквієм «Герої не вмирають» (кл.керівник Олена Маринич); – інформаційна година “Там, де Ми – там […]

23 вересня 2024 року в актовій залі Рокитнівського професійного ліцею відбувся І вибірковий етап обласного конкурсу «Мій талант» серед учнів І курсу. Переможцем І вибіркового етапу став учень І курсу Авенір Богданець з джазовою композицією «Tte Bullfrog Bounce» американського композитора Andy Firth.Бажаємо Авеніру успіхів в обласному етапі!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x