Виробниче навчання за професією «КУХАР. КОНДИТЕР»

Майстерність, творчість та смак під час виробничого навчання продемонстували учні групи №8 у приготуванні шоколадного торта «Брауні». Керівники: майстри в/н Галина Торгонська та Наталія Дорошко.

Сьогодні ми прощаємося з нашими талановитими, цілеспрямованими та вже такими дорослими випускниками Ви — наша гордість, майбутнє української професії, рушії змін та розвитку За роки навчання ви не лише здобули знання, а й подорослішали, пройшли перші професійні виклики, здобули друзів і безцінний досвід.Попереду — шлях у доросле життя: робота, самореалізація, мрії, які неодмінно здійсняться Муляри, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x