Виробниче навчання за професією «КУХАР. КОНДИТЕР»

Макарон – французький кондитерський виріб, який набирає популярності серед українців. Учнів групи №8 показали свою майстерність та приготували французькі смаколики в стінах ліцею, а доповненням до них став запашний зефір.

Майстри в/н: Галина Торгонська та Наталія Дорошко.

Сьогодні ми прощаємося з нашими талановитими, цілеспрямованими та вже такими дорослими випускниками Ви — наша гордість, майбутнє української професії, рушії змін та розвитку За роки навчання ви не лише здобули знання, а й подорослішали, пройшли перші професійні виклики, здобули друзів і безцінний досвід.Попереду — шлях у доросле життя: робота, самореалізація, мрії, які неодмінно здійсняться Муляри, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x