Дистанційне навчання

У Рокитнівському професійному ліцеї дистанційне навчання проводиться з використанням дистанційних технологій.

З вересня 2022 року працюємо на платформі “HUMAN Школа”. HUMAN Школа – це сучасна освітня платформа для закладів освіти, яка допомагає впроваджувати кращі світові інновації у сфері освіти.

Зареєструватися на “HUMAN Школа” можна за посиланням : https://id.human.ua/auth/registration

Інструкція з реєстрації у платформі “HUMAN Школа”

Пропонуємо перелік електронних підручників за професією “Кухар. Кондитер”

Стахмич Т.М., Пахолюк О.М Кулінарна справа. Технологія приготування їжі

Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів

Ростовський В.С. Збірник рецептур

Доцяк В.С. Українська кухня 

Шумило Г.І. Технологія приготування їжі

Косовенко М.С. Технологія приготування їжі 

Товарознавство. Конспект лекций

Зубар Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування

Старовойт Л.Я. Кулінарія

Зайцева Т.Г. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів

Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування

Приготування салат –коктейлів: посібник

Приготування страв кухонь народів світу: посібник

Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування (можна завантажити нижче за змістом)

Санітарія та гігієна ресторанного господарства: методичні рекомендації(можна завантажити нижче за змістом)

Шинкаренко О.П., Сидорчук Т.П., Дідик Л.М. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина1 Механічне устаткування (можна завантажити нижче за змістом)

Харчові технології